Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το τροχαίο με αγριογούρουνα – «Έφερα 3-4 τούμπες με το αγροτικό»
17:12 - 08/08/2022
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το ζήτημα που έχει ανακύψει στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας με τα αγριογούρουνα και αποκάλυψε…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Γκλέτσος: Έχω υπάρξει θύμα τροχαίου με αγριογούρουνα – Έκανα όλους τους λάθος χειρισμούς
Ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» το πρωί της Δευτέρας (08/08) για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, το πώς πρέπει να κινούνται οι οδηγοί για να αποφύγουν τον κίνδυνο αλλά και τις ευθύνες που έχει η πολιτεία. «Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα». Στη συνέχεια, αποκάλυψε την προσωπική του εμπειρία από τροχαίο ατύχημα που είχε με αγριογούρουνα. Σχετικά με αυτό είπε: «Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγρο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπόστολος Γκλέτσος: Έχω υπάρξει θύμα τροχαίου με αγριογούρουνα – Οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε
Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» το πρωί της Δευτέρας (08/08).Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» το πρωί της Δευτέρας (08/08).«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr