Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

19:06 - 15/01/2020

στις 17 και 31 ΙανουαρίουΗ Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, ανακοινώνει  ότι στις 17 και 31 Ιανουαρίου 2020, θα λειτουργήσει εξειδικευμένο ιατρείο Άκρου ποδός- Γόνατος – Ώμου από τον Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο Κο Τσούκα  Φώτη. Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία ... The post Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς, ανακοινώνει  ότι στις 17 και 31 Ιανουαρίου 2020, θα λειτουργήσει εξειδικευμένο ιατρείο Άκρου ποδός- Γόνατος – Ώμου από τον Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο Κο Τσούκα  Φώτη.   Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική … The post Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπαιδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα