Γιώργος Ασημακόπουλος: Απαντά για την προσωπική του ζωή – «Θέλω να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα»
21:34 - 06/08/2022
Για την ζωή του μετά το Survivor αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, μίλησε ο Γιώργος
To άρθρο Γιώργος Ασημακόπουλος: Απαντά για την προσωπική του ζωή – «Θέλω να ζήσω έναν μεγάλο έρωτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τη γνωριμία του με τη Μόνικα Μπελούτσι
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε, […]
The post Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τη γνωριμία του με τη Μόνικα Μπελούτσι appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τοξικούς ανθρώπους»
O 30χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Ασημακόπουλος φωτογραφίζεται στο Μονακό, όπου βρέθηκε συνδυάζοντας δουλειά και ξεκούραση. Μιλά στο ΟΚ! για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, τη γνωριμία του με τη Μόνικα Μπελούτσι αλλά και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει και τον έχουν κάνει τον άνθρωπο που είναι σήμερα. Η καλή σχέση που έχεις με τη […]
The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τοξικούς ανθρώπους» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr