Γιώργος Ασημακόπουλος: Θέλω πολύ να κάνω τη δική μου οικογένεια
21:14 - 05/08/2022
Όσα εξομολογήθηκε για το μέλλον ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα μα και την επιθυμία να κάνει τη δική του οικογένεια μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Φαντάζομαι πως, με τόση αγάπη που έχεις για τα παιδιά, ονειρεύεσαι να ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Ασημακόπουλος: Θέλω πολύ να κάνω τη δική μου οικογένεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω πολύ να κάνω τη δική μου οικογένεια και μάλιστα θέλω να αποκτήσω κόρες»
Στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Ασημακόπουλος: Θέλω πολύ να κάνω τη δική μου οικογένεια
Για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα μα και την επιθυμία να κάνει τη δική του οικογένεια μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω να κάνω οικογένεια και να αποκτήσω κόρες»
Στη μεγάλη του αδυναμία για τα παιδιά αναφέρθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο […]
The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω να κάνω οικογένεια και να αποκτήσω κόρες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr