«Έκλαιγα μέσα στα αποδυτήρια!»
17:33 - 15/01/2020
Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν για το ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αποκάλυψε ότι δεν ήξερε ότι θα παίξει, και ότι στα αποδυτήρια ξέσπασε σε κλάματα. Αναλυτικά, τα όσα είπε: Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Για τα συναισθήματα του για το ντεμπούτο: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μέσα στα αποδυτήρια έκλαιγα, είμαι πολύ χαρούμενος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΟΚ: Έκλαψε στα αποδυτήρια!
Παίκτης του Δικεφάλου ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα
The post ΠΑΟΚ: Έκλαψε στα αποδυτήρια! appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜιχαηλίδης: «Έκλαιγα μέσα στα αποδυτήρια για το ντεμπούτο μου...»
Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που δήλωσε ότι έκλαψε στα αποδυτήρια, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αμπέλ Φερέιρα για την ευκαιρία, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε δασκάλους τους Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον.Αναλυτικά όσα δήλωσε:Τα συναισθήματα του για το ντεμπούτο: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μέσα στα αποδυτήρια έκλαιγα, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο».Αν περίμενε ότι θα παίξει: «Δεν περίμενα ότι θα παίξω, με έβαλε ο κόουτς, τον ευχαριστώ».Για τους αμυντικούς που έχει μπροστά του (Κρέσπο, Βαρελα Ίνγκασον): «Είναι δάσκαλοι για μένα και οι τρεις, μαθαίνω κάθε μέρα από αυτούς, δουλεύοντας δίπλα τους, και συνεχίζω την σκληρή δουλειά».Τι κρατάει από αυτ
Διαβάστε το στο filathlos.gr