«Έκλαιγα μέσα στα αποδυτήρια!»

17:33 - 15/01/2020

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν για το ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αποκάλυψε ότι δεν ήξερε ότι θα παίξει, και ότι στα αποδυτήρια ξέσπασε σε κλάματα. Αναλυτικά, τα όσα είπε: Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Για τα συναισθήματα του για το ντεμπούτο: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μέσα στα αποδυτήρια έκλαιγα, είμαι πολύ χαρούμενος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ: Έκλαψε στα αποδυτήρια!

Παίκτης του Δικεφάλου ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα The post ΠΑΟΚ: Έκλαψε στα αποδυτήρια! appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μιχαηλίδης: «Έκλαιγα μέσα στα αποδυτήρια για το ντεμπούτο μου...»

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που δήλωσε ότι έκλαψε στα αποδυτήρια, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αμπέλ Φερέιρα για την ευκαιρία, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε δασκάλους τους Κρέσπο, Βαρέλα και Ίνγκασον.Αναλυτικά όσα δήλωσε:Τα συναισθήματα του για το ντεμπούτο: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μέσα στα αποδυτήρια έκλαιγα, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο».Αν περίμενε ότι θα παίξει: «Δεν περίμενα ότι θα παίξω, με έβαλε ο κόουτς, τον ευχαριστώ».Για τους αμυντικούς που έχει μπροστά του (Κρέσπο, Βαρελα Ίνγκασον): «Είναι δάσκαλοι για μένα και οι τρεις, μαθαίνω κάθε μέρα από αυτούς, δουλεύοντας δίπλα τους, και συνεχίζω την σκληρή δουλειά».Τι κρατάει  από αυτ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»