Σούπερ Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο – Τον συνάντησα στη φυλακή»
15:30 - 04/08/2022
Η Σούπερ Κική έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Konilo Talks και, μεταξύ άλλων,
To άρθρο Σούπερ Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο – Τον συνάντησα στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο»
«Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα», είπε η instagrammer
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSuper Κική: «Ήμουν 11 ετών και ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω περίπτερο, όταν τον είδα στο Μεταγωγών δεν με χαιρέτησε»
H Super Κική που πρόσφατα ανακοίνωσε την άσχημη εξέλιξη με την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, μίλησε για τη ζωή της και την εμπειρία της στη φυλακή, αποκαλύπτοντας και άγνωστες ιστορίες. Η γνωστή Instagrammer φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του YouTuber Konilo και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κλοπές που έκανε σε μικρή ηλικία, όπως όταν μαζί με τους φίλους της έκλεψε ένα αυτοκίνητο και μπήκαν στην ταβέρνα όπου δούλευε η μητέρα της παίρνοντας κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά και τα τιπς του σερβιτόρου. «Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σε ηλικία 11 ετών ένας άνδρας από την Αλβανία την έβαλε να κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSuper Κική: «Ήμουν 11 ετών και ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω περίπτερο, όταν τον είδα στο Μεταγωγών δεν με χαιρέτησε»
H Super Κική που πρόσφατα ανακοίνωσε την άσχημη εξέλιξη με την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, μίλησε για τη ζωή της και την εμπειρία της στη φυλακή, αποκαλύπτοντας και άγνωστες ιστορίες. Η γνωστή Instagrammer φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του YouTuber Konilo και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κλοπές που έκανε σε μικρή ηλικία, όπως όταν μαζί με τους […]
The post Super Κική: «Ήμουν 11 ετών και ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω περίπτερο, όταν τον είδα στο Μεταγωγών δεν με χαιρέτησε» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr