Νένα Χρονοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Τάσο Μητρόπουλο
12:56 - 04/08/2022
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για […]
The post Νένα Χρονοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Τάσο Μητρόπουλο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νένα Χρονοπούλου: Η εξομολόγηση για τον άντρα της ζωής της Τάσο Μητρόπουλο
Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια...
Διαβάστε το στο ZouglaΝένα Χρονοπούλου: Η εξομολόγησή της για τον άντρα της ζωής της Τάσο Μητρόπουλο
Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον «φανταστικό σύζυγό της» Θοδωρή Μαροσούλη
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη, μαζί με την οικογένειά της.
Η παρουσιάστρια μετά την Κεφαλονιά ταξίδεψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝένα Χρονοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Τάσο Μητρόπουλο
Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο.
Διαβάστε το στο thebest.grΝένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό»
Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου.Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου.Μιλήστε μου για τον άνθρωπο σας, τον Τάσο Μητρόπουλο… Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, μπορώ ώρες, μέρες, χρόνια να μιλάω και να περιγράφω τον Τάσο, γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό. Ο Τάσος των γηπέδων λοιπόν, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό»
Νένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό» Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου. Μιλήστε μου για τον άνθρωπο σας, τον Τάσο Μητρόπουλο… Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr