Νένα Χρονοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Τάσο Μητρόπουλο

12:56 - 04/08/2022

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για […] The post Νένα Χρονοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Τάσο Μητρόπουλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νένα Χρονοπούλου: Η εξομολόγηση για τον άντρα της ζωής της Τάσο Μητρόπουλο

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια...

Διαβάστε το στο Zougla

Νένα Χρονοπούλου: Η εξομολόγησή της για τον άντρα της ζωής της Τάσο Μητρόπουλο

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον «φανταστικό σύζυγό της» Θοδωρή Μαροσούλη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη, μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια μετά την Κεφαλονιά ταξίδεψε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό»

Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου.Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου.Μιλήστε μου για τον άνθρωπο σας, τον Τάσο Μητρόπουλο… Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, μπορώ ώρες, μέρες, χρόνια να μιλάω και να περιγράφω τον Τάσο, γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό. Ο Τάσος των γηπέδων λοιπόν, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό»

Νένα Χρονοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο – «Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι το άλλο του μισό» Mε πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου. Μιλήστε μου για τον άνθρωπο σας, τον Τάσο Μητρόπουλο… Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε