Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη του μυαλού μου για να σταματήσω τον πυρηνικό πόλεμο» (vid)

21:42 - 03/08/2022

Σαφές μήνυμα προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Γιούρι Γκέλερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση»

«Αν ο Πούτιν αποφασίσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας  θα χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να τον αποτρέψω»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη του μυαλού μου για να σταματήσω τον πόλεμο»

Σαφές μήνυμα προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Γιούρι Γκέλερ

Διαβάστε το στο in.gr

Γιούρι Γκέλερ προς Πούτιν: «Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη του μυαλού μου για να σταματήσω τον πόλεμο»

Σαφές μήνυμα προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Γιούρι Γκέλερ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, σε περίπτωση που αποφασίσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. Ο πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός δημοσίευσε μία επιστολή για τον Ρώσο πρόεδρο με τίτλο «αυτή είναι μία προειδοποίηση προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν». Στην επιστολή γράφει, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση, ειδικά αν γίνει στις ναυτικές βάσεις των δυτικών ακτών της Σκωτίας. «Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιούρι Γκέλερ σε Πούτιν: Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση

Το δικό του μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνει o Γιούρι Γκέλερ μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού μου θα σου στείλω πίσω όποιον πυρηνικό πύραυλο εκτοξεύσεις»

Τις πνευματιστικές του δυνάμεις σκοπεύει να επιστρατεύσει για καλό σκοπό ο διάσημος μάγος Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος προειδοποίησε ότι θα στείλει με το μυαλό του πίσω στη Ρωσία οποιαδήποτε πυρηνική κεφαλή εκτοξεύσει ο Πούτιν. Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία  επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο, υπό τον τίτλο «Αυτή είναι μια προειδοποίηση στον […] Το άρθρο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού μου θα σου στείλω πίσω όποιον πυρηνικό πύραυλο εκτοξεύσεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιούρι Γκέλερ εναντίον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση»

Τον Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιούρι Γκέλερ, σε περίπτωση που ο Ρώσος πρόεδρος επιχειρήσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. Τον Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιούρι Γκέλερ, σε περίπτωση που ο Ρώσος πρόεδρος επιχειρήσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία επιστολή για τον ηγέτη του Κρεμλίνου με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίηση στον Βλαντιμίρ Πούτιν» που έγραφε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση»

«Αν ο Πούτιν αποφασίσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας  θα χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να τον αποτρέψω» Τον Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιούρι Γκέλερ, σε περίπτωση που ο πρώτος αποφασίσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. #Putin #Kremlin #Scotland pic.twitter.com/6cTw4gW0hR — Uri Geller (@theurigeller) August 2, 2022 Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία επιστολή για τον Ρώσο πρόεδρο με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίση στον Βλαντιμίρ Πούτιν» που έγραφε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν μέσω Twitter – «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω»

O Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω Twitter!

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ προς Πούτιν: «Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη του μυαλού μου για να σταματήσω τον πυρηνικό πόλεμο»

Πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ προς Πούτιν: «Θα χρησιμοποιήσω τη δύναμη του μυαλού μου για να σταματήσω τον πυρηνικό πόλεμο» Σαφές μήνυμα προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ο Γιούρι Γκέλερ. Ο Γιούρι Γκέλερ δηλώνει αποφασισμένος να παρέμβει προκειμένου να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αποφύγει έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, προειδοποιώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Βρετανο-Ισραληνινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, ο οποίος έγινε γνωστός […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

F1 - Δράμα για τον Γκασλί, από 3ος στο grid εκτός αγώνα λόγω κινητήρα (vid)

Εθνική Ανδρών: Για την επιστροφή στις νίκες και με την ελπίδα της πρόκρισης κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

ΑΕ Λεμεσού - Άρης Λεμεσού: Λεμεσιανό ντέρμπι με ζητούμενο την ουσία για διαφορετικούς λόγους

Κατάστημα αντικατέστησε τις ψεύτικες κούκλες ρούχων με μοντέλα που περπατούν σε διάδρομο (vid)

8 φράσεις που χρησιμοποιούν συχνά οι αχάριστοι άνθρωποι, σύμφωνα με ειδικούς

NBA: Οι Νάγκετς έκαναν παρέλαση στο Λος Άντζελες, «διπλό» στο Σικάγο οι Γκρίζλις με σούπερ Πίπεν Τζούνιορ (vid)