Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πάντως δεν ήταν η Φαίη Σκορδά ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό»

20:06 - 03/08/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μεταξύ άλλων, […] The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πάντως δεν ήταν η Φαίη Σκορδά ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό»

Τι είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για τον Γιώργο Λιάγκα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πάντως δεν ήταν η Φαίη Σκορδά ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Ασημακόπουλος για Φαίη Σκορδά: «Δεν είναι εκείνη ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό»

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και την Ελισάβετ Οικονόμου παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ To άρθρο Γιώργος Ασημακόπουλος για Φαίη Σκορδά: «Δεν είναι εκείνη ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»