Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει… αλλιώς στο «Καλημέρα Ελλάδα»

15:46 - 03/08/2022

Για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». […] The post Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει… αλλιώς στο «Καλημέρα Ελλάδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στο «Καλημέρα Ελλάδα» - Δείτε το ευφυές τρέιλερ

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όμως αυτή τη φορά, δεν θα είναι μόνος του αφού θα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει… αλλιώς στο «Καλημέρα Ελλάδα» – «Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»

O Γιώργος Παπαδάκης αναμένεται να βρεθεί για μία ακόμη χρονιά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα συνεργαστεί με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του σταθμού.O Γιώργος Παπαδάκης αναμένεται να βρεθεί για μία ακόμη χρονιά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα συνεργαστεί με την Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του σταθμού.«Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Επιστρέφει… αλλιώς στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Το τρέιλερ της εκπομπής με το... υπονοούμενο για την νέα παρτενέρ του

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»