Ο Σασμός finalist των ευρωπαϊκών promax

16:04 - 02/08/2022

Ο Alpha με την περσινή τηλεοπτική του καμπάνια για την σειρά «Σασμός» (Μυστικός Δείπνος) είναι φιναλίστ (short list) στα Ευρωπαϊκά […] The post Ο Σασμός finalist των ευρωπαϊκών promax appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός: Finalist των Ευρωπαϊκών Βραβείων PROMAX/BDA η σειρά

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 6 κορυφαίες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές καμπάνιες δραματικών σειρών

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σασμός… πανευρωπαϊκός: Finalist των Ευρωπαϊκών βραβείων Promax

Τα βραβεία Promax αποτελούν τα κορυφαία βραβεία παγκοσμίως για εξαιρετικά επιτεύγματα στο τηλεοπτικό marketing και design.Τα βραβεία Promax αποτελούν τα κορυφαία βραβεία παγκοσμίως για εξαιρετικά επιτεύγματα στο τηλεοπτικό marketing και design.Η καμπάνια του «Σασμού» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 6 κορυφαίες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές καμπάνιες στην κατηγορία «Καλύτερη τηλεοπτική καμπάνια για δραματική σειρά». Ο Alpha είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, φέτος, με υποψηφιότητα στα βραβεία. Tα φετινά βραβεία που θα απονεμηθούν διαδικτυακά, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Alpha: Ο Σασμός finalist των ευρωπαϊκών βραβείων promax

Ο Alpha με την περσινή τηλεοπτική του καμπάνια για την σειρά «Σασμός» (Μυστικός Δείπνος) είναι φιναλίστ To άρθρο Alpha: Ο Σασμός finalist των ευρωπαϊκών βραβείων promax δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Όταν γυρίζαμε το τραγούδι «Amber Alert» έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή»

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»