Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός – Η ανάρτησή της στο Instagram
13:46 - 02/08/2022
Θετική στον κορονοϊό είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, […]
The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός – Η ανάρτησή της στο Instagram appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό εν μέσω καλοκαιριού
Ο Αύγουστος δεν μπήκε πολύ καλά για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, καθώς όπως αποκάλυψε διαγνώστηκε θετική στον
To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό εν μέσω καλοκαιριού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διεγνώσθη θετική στον κορονοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Καλοκαίρι και καραντίνα. Και μου το είπε η μάνα μου: “μη φιλιέσαι ακόμα, παιδί μου, το κακό παραμονεύει. είδες για να είμαι young and restless? Φυλαχτείτε – δεν τελείωσε ακόμα #summer2022 #bewareofcovid19”, […]
The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορονοϊό η ηθοποιός appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grKωνσταντίνα Μιχαήλ: Θετική στον κορωνοϊό – Ποια την είχε συμβουλεύσει να μην… φιλιέται;
Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανακοίνωσε πώς είναι θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.«Καλοκαίρι και καραντίνα. Και μου το είπε η μάνα μου: «Μη φιλιέσαι ακόμα, παιδί μου, το κακό παραμονεύει». Είδες για να είμαι young and restless? Φυλαχτείτε – δεν τελείωσε ακόμα», έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Διαβάστε το στο dete.gr