Σόνια Θεοδωρίδου: Η γνωστή σοπράνο παντρεύεται τον αγαπημένο της – Το προσκλητήριο του γάμου

11:58 - 02/08/2022

Η Σόνια Θεοδωρίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς είπα το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της Δημήτρη! To άρθρο Σόνια Θεοδωρίδου: Η γνωστή σοπράνο παντρεύεται τον αγαπημένο της – Το προσκλητήριο του γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο– Το προσκλητήριο του γάμου της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη, ετοιμάζεται να παντρευτεί...

Διαβάστε το στο Zougla

Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο– Το προσκλητήριο του γάμου της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη, ετοιμάζεται να παντρευτεί η γνωστή σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου! Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σόνια Θεοδωρίδου: Η γνωστή σοπράνο παντρεύεται – Το προσκλητήριο του γάμου

Η Σόνια Θεοδωρίδου, η γνωστή σοπράν,ο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το προσκλητήριο του γάμου τους.Η Σόνια Θεοδωρίδου, η γνωστή σοπράν,ο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το προσκλητήριο του γάμου τους.Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα τελεστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Δημαρχείο Περιστερίου, με την Σόνια Θεοδωρίδου να ανυπομονεί για την μεγάλη ημέρα. «Είπα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!