Ο Κώστας Κατσουράνης δημιούργησε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του

12:16 - 01/08/2022

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική με την υπογραφή του. Η Falcons Football Academy αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, με τον Κώστα Κατσουράνη να θέλει να μάθει στα παιδιά τις αρχές του ποδοσφαίρου, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ψυχαγωγία και το χαμόγελο. Η ανακοίνωση: Με μεγάλη χαρά ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κώστας Κατσουράνης δημιούργησε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατσουράνης: Δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο. Σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα προχωρά ο Κώστας Κατσουράνης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο. […] The post Κατσουράνης: Δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπάλληλος προσπαθούσε να παραπλανήσει την οικονομική Αστυνομία για το σκάνδαλο – «Έγραψα κάτι σάλτσες για τους ελέγχους»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποθεώνει τον Έλον Μασκ που θα «μείνει φίλος και σύμβουλος» του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον Αντέμ Ασίλ: Ήχησε ο ελληνικός και ο τουρκικός ύπνος στη απονομή

Γιώργος Σουξές: «Αν ξεμπερδέψουν με τις νομικές εκκρεμότητες οι συνάδελφοί μου, μπορεί να επιστρέψουν καλλιτεχνικά»

Χάρης Βαφειάς: «Αν πάει ο γιος μου και πει ότι εμείς έχουμε ωραίο αυτοκίνητο θα φάει τιμωρία»

Πάτρα: «Έχει κουραστεί με το νοσοκομείο», λέει η μητέρα του 18χρονου που έγινε δότρια ήπατος