Ο Κώστας Κατσουράνης δημιούργησε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του

12:16 - 01/08/2022

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική με την υπογραφή του. Η Falcons Football Academy αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, με τον Κώστα Κατσουράνη να θέλει να μάθει στα παιδιά τις αρχές του ποδοσφαίρου, βάζοντας σε πρώτο πλάνο την ψυχαγωγία και το χαμόγελο. Η ανακοίνωση: Με μεγάλη χαρά ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κώστας Κατσουράνης δημιούργησε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατσουράνης: Δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο. Σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα προχωρά ο Κώστας Κατσουράνης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ανακοίνωσε τη δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο. […] The post Κατσουράνης: Δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου με την υπογραφή του appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη νίκησαν τους Καβαγιέ και Μάρτος στο τάι μπρέικ και έκαναν το Ελλάδα – Ισπανία 2-1 στο United Cup

Πόσο θα κοστίσει το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι: Οι τιμές σε κρέατα, γλυκά και βασιλόπιτες

Πάρος: Άρπαξαν το Θείο Βρέφος από τη Φάντη σε κεντρική πλατεία του νησιού

Πολεμική Αεροπορία: Νέα εποχή στην εκπαίδευση των Ικάρων – Από τα «Master» στα μαχητικά Rafale, Viper και F-35

Η Κλόντια Σίφερ αποκάλυψε τι εγκατέλειψε για να γίνει σούπερ μαμά με 3 παιδιά – «Δούλευα σκληρά, ήμουν ανταγωνιστική»

Γιώργος Μουκίδης: «Η ελληνική μουσική χρειάζεται βοήθεια, είναι στο “κρεβάτι” με ορούς»