Κορινθία: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδερφή του πάνω στο παιχνίδι-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο (VIDEO)

09:42 - 01/08/2022

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Δερβένι Κορινθίας καθώς ένας 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδελφή του πάνω στο παιχνίδι σε χωριό. Το κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται. https://www.youtube.com/watch?v=GCJr9ZW1OqQ&ab_channel=EthnosNewspaper Βρήκε την καραμπίνα στην αποθήκη Το περιστατικό έγινε στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι, όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους. Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του te

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορινθία: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδερφή του πάνω στο παιχνίδι – Νοσηλεύεται το κορίτσι

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Δερβένι Κορινθίας καθώς ένας 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδελφή του πάνω στο παιχνίδι σε χωριό. Το κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται. Βρήκε την καραμπίνα στην αποθήκη Το περιστατικό έγινε στις […] The post Κορινθία: 11χρονος πυροβόλησε την 9χρονη αδερφή του πάνω στο παιχνίδι – Νοσηλεύεται το κορίτσι appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)