Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας

09:02 - 01/08/2022

«Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Στην εφημερίδα Real και την Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη συνεργασία του τη νέα σεζόν στη σειρά «Μαίρη, ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για τη συνύπαρξή του με τη Βάσω Λασκαράκη στο νέο σίριαλ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Νίκη Κώτσου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη συνεργασία του τη νέα σεζόν στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελ Κααμπί: Ο «killer» του Ολυμπιακού και το τέταρτο ερυθρόλευκο χατ-τρικ κόντρα στην ΑΕΚ

Ησαΐας Ματιάμπα: «Αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια – Είναι μια καθημερινή μου μάχη, ένας προσωπικός μου δαίμονας»

«Ήταν φτωχό παιδί, πάλευε για να επιβιώσει» λέει ένας από τους 16 κουμπάρους του γαμπρού με την κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Sim Racing – Αγώνες ταχύτητας από την άνεση του σπιτιού μας

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους

Δέσποινα Βανδή σε Αντώνη Ρέμο: Είσαι πολύ τυχερός που παντρεύτηκες ένα τόσο αξιόλογο πλάσμα