Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έπαθα σοκ, έλεγα στον εαυτό μου κακούργα, μια εβδομάδα δεν του μιλούσες»
08:22 - 01/08/2022
Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου, όπου μίλησαν και […]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έπαθα σοκ, έλεγα στον εαυτό μου κακούργα, μια εβδομάδα δεν του μιλούσες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έπαθα σοκ, έλεγα στον εαυτό μου κακούργα, μια εβδομάδα δεν του μιλούσες»
Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Στάθη, δήλωσες συμμετοχή στο Survivor την περίοδο που η Αλεξάνδρα ήταν στο J2US; Στάθης: Όχι. Μια πολύ καλή μου φίλη, η Γιούλη, μου δήλωσε συμμετοχή το καλοκαίρι, προτού ξεκινήσει το J2US. Τις πρώτες εβδομάδες των live με είχαν πάρει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Έπαθα σοκ, έλεγα στον εαυτό μου κακούργα, μια εβδομάδα δεν του μιλούσες"
"Σχεδόν κάθε χρόνο μού γίνεται πρόταση για το Survivor"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr