Παναθηναϊκός – Βέρμπιτς: «Δεν θέλω να χάνω ούτε στις προπονήσεις»

17:06 - 31/07/2022

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Σλοβένος άσος τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με το τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να μην χάνει ούτε στις προπονήσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο Βέρμπιτς στην κάμερα του PAO TV: Μετά από 4,5 χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου, μια ομάδα ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Βέρμπιτς: «Δεν θέλω να χάνω ούτε στις προπονήσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέρμπιτς: “Δεν μου αρέσει να χάνω ούτε στις προπονήσεις”

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς μίλησε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να έρθει στη χώρα μας και αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με δύο πρώην πράσινους. Τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού έκανε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να έρθει στη χώρα μας […] The post Βέρμπιτς: “Δεν μου αρέσει να χάνω ούτε στις προπονήσεις” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ράφα Ναδάλ: Το σοκαρισμένο του βλέμμα, τα δάκρυα που ακολούθησαν και το standing ovation των Ισπανών

Survivor: Τα τιραμισού, τα θαλασσινά και η ατάκα της Χριστιάνας που «έστειλε» τον Γιώργο Λιανό

Ο Ράφα Ναδάλ είπε «αντίο» στο τένις μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας από την Ολλανδία

ΗΠΑ και Ευρώπη είναι «απίστευτα ανήσυχες» από τις πυρηνικές απειλές της Ρωσίας – Γεγονός η πρώτη ουκρανική επίθεση με ATACMS

Ο Τάτα Μαρτίνο παραιτείται από προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι

Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη όλη η χώρα - Οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας