ΒΙΝΤΕΟ - Βέρμπιτς: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό...»
16:20 - 31/07/2022
ΒΙΝΤΕΟ - Βέρμπιτς: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό...»
31/07/2022
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα του PAO TV τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με το τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να μην χάνει ούτε στις... προπονήσεις.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAO TV:
Μετά από 4,5 χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου, μια ομάδα που αγάπησες, τι ήταν εκείνο που δε ώθησε να έρθεις στον Παναθηναϊκό;
«Για μένα ένα απ΄ τα πιο σημαντικά πράγματα είναι ότι πολλοί άνθρωποι απ΄ τον σύλλογο με ήθελαν, μου έδειξαν το πρότζεκτ: ο προπονητής, ο αθλητικός διευθυντής, ο επικεφαλής σκάουτινγκ. Μίλησαμε με όλους εγώ και ο ατζέντης μου και πραγματικ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέρμπιτς: «Ελπίζω να γράψω νέα ιστορία με τον Παναθηναϊκό»
Δείτε βίντεο - Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς τόνισε πως δεν θέλει να χάνει ούτε στις προπονήσεις
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒέρμπιτς: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έδωσε το... στίγμα του για το τι θέλει να πετύχει ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε το στο GazzettaΒέρμπιτς: Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα του PAO TV τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με το τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του να μην χάνει ούτε στις... προπονήσεις.
Διαβάστε το στο real.grΒέρμπιτς: «Να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»
Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού τόνισε ότι θέλει να γράψει ιστορία με τη νέα του ομάδα.
Διαβάστε το στο fosonline.gr