Τζούλια Αλεξανδράτου: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη – «Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος»

20:34 - 30/07/2022

Ερωτηματικά προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου στον λογαριασμό της στο To άρθρο Τζούλια Αλεξανδράτου: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη – «Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει: «Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πρόσφατα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

Με ανάρτησή της αποκάλυψε ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για τη ζωή της

Διαβάστε το στο in.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει: «Είναι η τρίτη φορά που μένω έγκυος»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πρόσφατα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το γνωστό μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Παραμένει,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή είναι η 3η μου εγκυμοσύνη – Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου

Ξέσπασε με νέα της ανάρτηση στα social media η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την –προ ημερών- ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.Ξέσπασε με νέα της ανάρτηση στα social media η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την –προ ημερών- ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.Πιο συγκεκριμένα, σε νέα της ανάρτηση, το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της. «Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Aυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

Πριν από μερικές ημέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος. Ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κοιλιά της και έγραψε: «Βaby loading». Σήμερα μέσα από μια νέα ανάρτηση, η ίδια ενημερώνει τους ακολούθους της για την εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας πως αυτή είναι η τρίτη φορά που είναι έγκυος. Συγκεκριμένα η […] The post Τζούλια Αλεξανδράτου: «Aυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και οι τρεις εγκυμοσύνες. Μίλησε για όλα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Δημοσίευσε πρώτα μία φωτογραφία με την κοιλιά της και έγραψε το χαρακτηριστικό baby loading! Στη συνέχεια δημοσίευσε τον υπέρηχο, ενώ συχνά αναφέρει ότι περνάει δύσκολα αυτούς τους πρώτους μήνες! Χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα Post στο instagram και ανέφερε ότι […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας