Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»
09:36 - 30/07/2022
Διψασμένος για ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , όπως έδειξε μέσω ενός Instagram Live όπου και κλήθηκε να απαντήσει σε ακολούθους του Ιδιαίτερη ήταν η περυσινή σεζόν για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών πανηγύρισε με την Μίλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία και την επιστροφή των «ροσονέρι» στην […]
The post Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμπραΐμοβιτς: «Αν αποσυρθώ, το ποδόσφαιρο θα πεθάνει»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βλέπει μαύρες ημέρες στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρησή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕπικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πατήσει τα 40, ωστόσο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση, εξακολουθώντας να είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισε με τη Μίλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, ωστόσο στάθηκε και ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο του και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Η Μίλαν ... Περισσότερα
To άρθρο Επικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΙμπραχίμοβιτς: «Αν αποσυρθώ, το ποδόσφαιρο θα πεθάνει»
Άλλη μία δήλωση που θα συζητηθεί από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος σε ερώτηση για το πότε θα αποσυρθεί απάντησε «ποτέ»!
Διαβάστε το στο GazzettaΙμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»
Οι δηλώσεις και οι ατάκες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σου μένουν χαραγμένες στο μυαλό. Μία από αυτές είναι και στο Instagram Live που έκανε και κλήθηκε να απαντήσει σε ακολούθους του.
The post Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΚαθόλου…μετριόφρων ο Ιμπραΐμοβιτς: «Χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»
Τι να πουν δηλαδή οι Μέσι και Ρονάλντο...
Το άρθρο Καθόλου…μετριόφρων ο Ιμπραΐμοβιτς: «Χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΕπικός Ζλάταν : «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»!
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγύρισε με τη Μίλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, ωστόσο στάθηκε και ιδιαίτερα άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο του και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Η Μίλαν του έκανε νέο συμβόλαιο, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και να μην σκέφτεται καθόλου την απόσυρση. […]
Διαβάστε το στο thessports.gr