Γουίλ Σμιθ: Μετάνιωσε για το χαστούκι στον Κρις Ροκ – «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος»
23:12 - 29/07/2022
Ο Γουίλ Σμιθ με βίντεο που ανέβασε στο YouTube αναφέρθηκε στο χαστούκι που είχε δώσει στον Κρις Ροκ και τόνισε πως έχει μετανιώσει βαθιά, ενώ προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ανέφερε πως έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. «Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος», τόνισε ο Σμιθ και συμπλήρωσε: «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος». Ο διάσημος ηθοποιός σημείωσε ότι είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Κρις Ροκ, αλλά «το μήνυμα που έλαβα ήταν πως δεν ήταν έτοιμος να (μου) μιλήσει». «Κρις, σου ζητώ συγγνώμη! Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε νιώσεις έτοιμος να μιλήσουμε», είπε απευθυνόμενος στον Ροκ. Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο, ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια κατά την παραλαβή του Όσκα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μετανιωμένος για το χαστούκι στον Κρις Ροκ ο Γουίλ Σμιθ – «Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος»
Τον είχε χτυπήσει σε ζωντανή μετάδοση, κατά την διάρκεια απονομής των Όσκαρ
Διαβάστε το στο in.grΟ Γουίλ Σμιθ ζητά δημόσια «συγγνώμη» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ
Ο Γουίλ Σμιθ, φανερά μετανιωμένος για το χαστούκι του στον στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ, αποκάλυψε ότι ο πρώην φίλος του δεν τον έχει συγχωρήσει που τον χαστούκισε επί σκηνής.
Διαβάστε το στο thebest.grΓουίλ Σμιθ: Ζητά δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ – «Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος»
Ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ δήλωσε πως είναι «βαθύτατα μετανιωμένος» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ
To άρθρο Γουίλ Σμιθ: Ζητά δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ για το χαστούκι στα Όσκαρ – «Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ: Είμαι βαθύτατα μετανιωμένος
«Ήμουν θολωμένος εκείνη τη στιγμή», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός για το γεγονός ότι δεν ζήτησε συγγνώμη κατά την παραλαβή του βραβείου του
Διαβάστε το στο news.gr