Σέριφος: Το προφίλ των δραστών που βίασαν 23χρονη σε παραλία – «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου»

21:54 - 29/07/2022

Θέμα χρόνου φαίνεται πώς είναι ο εντοπισμός δύο αλλοδαπών που μετά από καταγγελία κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στη Σέριφο. «Ημουν έξω για ποτά στο λιμάνι του νησιού έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ. Δύο άτομα φέρεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου και άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου. Με πήραν από το ... Περισσότερα To άρθρο Σέριφος: Το προφίλ των δραστών που βίασαν 23χρονη σε παραλία – «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το προφίλ των δραστών που βίασαν 23χρονη σε παραλία στη Σέριφο - «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου»

Θέμα χρόνου φαίνεται πώς είναι ο εντοπισμός δύο αλλοδαπών που μετά από καταγγελία κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας στη Σέριφο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γνωστοί οι δύο Πακιστανοί που βίασαν 23χρονη σε παραλία – «Μου έριξαν κάτι στο ποτό μου»

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την καταγγελία 23χρονης για βιασμό στη Σέριφο από δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η κοπέλα και τα όσα ψάχνουν οι αρχές, οι δύο δράστες φαίνεται να είναι γνωστοί σε κατοίκους του νησιού, ενώ παράλληλα οι Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κάνουν «φύλλο και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο πυρετός της Μελόνι ^ οι -13 βαθμοί στη Σύνοδο της Λαπωνίας ^ οι παρουσίες και απουσίες στην περιοδεία Στέφανου στην Θεσσαλονίκη ^ από το σαρίκι στη γραβάτα ο Αλ Τζολάλι

Κενό ΦΠΑ: Το πλάνο της κυβέρνησης για να συνεχίσει τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και το 2025

Καιρός: Καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι «σαρώνουν» από σήμερα τη χώρα

Το 2025 θα εφαρμοσθεί ή θα … ανασταλεί για άλλη μια φορά, ο «ζουρλομανδύας» του Συμφώνου Σταθερότητας;

Η Ρωσία θέλει να συνεχίσει να προμηθεύει με φυσικό αέριο την Ευρώπη

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τη Βέκια Σινιόρα