Ρεγγίνα Μακέδου: Περιγράφει τον τελευταίο δύσκολο μήνα που είχε – «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα»

13:58 - 29/07/2022

Ιδιαίτερα δύσκολος ήταν ο τελευταίος μήνας για την Ρεγγίνα Μακέδου. Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Περιγράφει τον τελευταίο δύσκολο μήνα που είχε – «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρεγγίνα Μακέδου: 30 περίεργες δύσκολες μέρες, έκλαψα, ξέσπασα

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου, και αυτός ο μήνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για εκείνη. Εδώ και αρκετό καιρό, η ίδια έχει αποκαλύψει ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που είχε μετά τη μεταμόσχευση που έκανε, ενώ έχει αποτραβηχτεί και από τα social media με τις αναρτήσεις της να έχουν γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: 30 περίεργες δύσκολες μέρες, έκλαψα, ξέσπασα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί μετά την επιπλοκή στην υγεία της – «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα»

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί μετά την επιπλοκή στην υγεία της – «Πέρασα δύσκολα, έκλαψα, ξέσπασα» Η ίδια θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ενημερώνοντας τους φίλους της πως είναι καλά και αναρρώνει, με τη βοήθεια της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»