Μπάρκας: «Μου άρεσε αυτό που είδα, έβγαλε πάθος η ΑΕΚ»

19:44 - 27/07/2022

Με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο πρώην τερματοφύλακας της Ένωσης και νυν της Ουτρέχτης, Βασίλης Μπάρκας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάρκας: Μου άρεσε αυτό που είδα από την ΑΕΚ

Οι δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Ένωση

Διαβάστε το στο aek365.com

Μπάρκας: «Μου άρεσε η ΑΕΚ, είδα πάθος»

ΑΕΚ-Ουτρέχτη: Οι δηλώσεις του Μπάρκα μετά τον αγώνα.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπάρκας: «Μου άρεσε η ΑΕΚ, έβγαλε πάθος»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και πως είδε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τερματοφύλακας της Ουτρέχτης στην κάμερα της Cosmote TV: «Έχω εμπιστοσύνη από την Ουτρέχτη. Μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και στο τελευταίο φιλικό θα δείξουμε πως είμαστε. Η εθνική ομάδα πάντα είναι στο μυαλό […] The post Μπάρκας: «Μου άρεσε η ΑΕΚ, έβγαλε πάθος» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μπάρκας: «Μου άρεσε η ΑΕΚ - Στόχος η Εθνική»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Βασίλης Μπάρκας μετά τη φιλική ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ολυμπιακός: Από 8 ευρώ τα εισιτήρια για Στεάουα

Σπανούλης: «Ευχαριστούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που βοηθάνε και ασπάζονται την Εθνική ομάδα»

Γκλαβάς στο Gazzetta: «Η ομοσπονδία τένις δεν έχει προετοιμάσει την... διαδοχή των Τσιτσιπά και Σάκκαρη»

Την απαίτηση (ας) την έχουν πρώτα οι ίδιοι

Αλντερβάιρελντ για την απόσυρσή του από την Εθνική Βελγίου: «Είχα κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Super League 2: Τέλος του πρώτου γύρου, πώς θα ξεκίναγαν τα Play Off και τα Play Out