Αζάρ: «Δεν μου αρέσει το VAR, θα το αφαιρούσα τελείως» (vid)

12:20 - 27/07/2022

Ο Εντέν Αζάρ τονίζει ότι ακόμα και τα λάθη των διαιτητών είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και δηλώνει ότι αν περνούσε από το χέρι του, θα αφαιρούσε τελείως το VAR για να μη χάνεται και το συναίσθημα του σκοραρίσματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αζάρ: «Δεν μου αρέσει το VAR, θα το αφαιρούσα τελείως» (vid)

Δεν τυγχάνει θιασώτης του VAR ο Εντέν Αζάρ και σύμφωνα με δηλώσεις του θα ήθελε να αφαιρεθεί από το ποδόσφαιρο. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

BINTEO - Αζάρ: «Δεν μου αρέσει το VAR!»

BINTEO - Αζάρ: «Δεν μου αρέσει το VAR!» 27/07/2022 Ο Εντέν Αζάρ τονίζει ότι ακόμα και τα λάθη των διαιτητών είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και δηλώνει ότι αν περνούσε από το χέρι του, θα αφαιρούσε τελείως το VAR για να μη χάνεται και το συναίσθημα του σκοραρίσματος. Ο Βέλγος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είπε το προφανές. Πως η τεχνολογία εισήχθη στο άθλημα και δη στη δουλειά των διαιτητών προκειμένου να σταματήσουν τα χοντρά λάθη και οι έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο, όμως, ο αντίκτυπος του συστήματος αυτού έχει μεταφερθεί και στη χαρά του γκολ. «Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου ακόμα και τα λάθη των διαιτητών, αλλά επειδή ο κόσμος διαμαρτυρόταν, ήρθε το VAR

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Εκτός Live You η Μαρία Αναστασοπούλου - Τι είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

NBA: Ένα Top 10 γεμάτο clutch καλάθια (vid)

Επιστήμονες προειδοποιούν για το σύνδρομο Kessler: Πώς μπορεί να αφήσει τη Γη χωρίς WiFi και Τηλεόραση

F1 - Νόρις: «Έχω όλα όσα χρειάζονται για να πάρω πρωτάθλημα»

ΚΟΠ: Οι επίσημες υποχρεώσεις, όλων των τμημάτων της Εθνικής Ομάδας

NBA: Απίθανο blooper των διαιτητών, έδωσαν τη μπάλα σε λάθος ομάδα στην επαναφορά! (vid)