Καρπούζι: Τι λέει για τη θρεπτική αξία η Αμερικανική Εταιρεία Καρδιάς
11:34 - 27/07/2022
Tα συστατικά που κάνουν το καρπούζι να ξεχωρίζει είναι ορισμένα αντιοξειδωτικά που περιέχει, όπως η γλουταθειόνη και η κιτρουλίνη. Περιέχει επίσης άφθονο νερό και βασικά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Πως επηρεάζει την αρτηριακή πίεση και τον κίνδυνο για εγκεφαλικό.
The post Καρπούζι: Τι λέει για τη θρεπτική αξία η Αμερικανική Εταιρεία Καρδιάς appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr