Καταγγελία: Ξυλοδαρμός μεσίτριας με απειλές – «Ξέρω που μένεις…»

11:28 - 27/07/2022

Τι αναφέρει ο Σύλλογος Μεσιτών

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξυλοδαρμός μεσίτριας επειδή ζήτησε την… νόμιμη αμοιβή της – «Ξέρω που μένεις»!

Ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού μεσίτριας επειδή «τόλμησε» να ζητήσει την νόμιμη αμοιβή της, καταγγέλλει ο Σύλλογος Μεσιτών και μάλιστα, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη δεύτερη γυναίκα που πέφτει θύμα επίθεσης μέσα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μεσίτρια, σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε τη δικηγόρο της, ενώ κατέθεσε παράλληλα μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Ξυλοδαρμός μεσίτριας με απειλές: «Ξέρω που μένεις…»

Ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού κατά μεσίτριας, η οποία ζήτησε τη νόμιμη αμοιβή της, κατήγγειλε ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, η γυναίκα έζησε τον απόλυτο τρόμο με τις απειλές και τελικά με τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους αγοραστές, έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου. Το χρονικό της υπόθεσης Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Μεσιτών για το περιστατικό: «Ο εν λόγω αγοραστής παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει όλα τα νόμιμα έγγραφα, που πιστοποιούν ότι έδινε εντολή στην μεσίτρια να βρει για λογαριασμό του ακίνητο, αρχικά αρνήθηκε προ τριμήνου να  καταβάλλει το 50% της αμοιβής όταν υπεγράφη το προσύμφωνοβάζοντας μ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Καταγγελία: Ξυλοδαρμός μεσίτριας με απειλές – «Ξέρω που μένεις…»

Ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού κατά μεσίτριας, η οποία ζήτησε τη νόμιμη αμοιβή της, κατήγγειλε ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, η γυναίκα έζησε τον απόλυτο τρόμο με τις απειλές και τελικά με τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους αγοραστές, έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Α. Τζιτζικώστας: Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες κράτησαν όρθια την κοινωνία

Κασσελάκης: Αν είμαι υποψήφιος εκλέγομαι από τον 1ο γύρο – Δεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα

Johnson & Johnson στην Ελλάδα: 50 χρόνια καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη

Νέα σενάρια για το μέλλον του Αλμέιδα – «Ψηλά στη λίστα της Γκρέμιο»

Η ραγδαία ανάπτυξη των νότιων επαρχιών του Μαρόκου

Ντούα Λίπα: Ταξίδεψε στη Σιγκαπούρη – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από το ταξίδι της