Europa Conference League: Ο Άρης υποδέχεται τη Γκόμελ και «βλέπει» πρόκριση στον επόμενο γύρο

10:08 - 27/07/2022

Έχοντας επικρατήσει με 5-1 στο πρώτο ματς, ο Άρης ως τυπικά φιλοξενούμενος υποδέχεται την Γκόμελ (21:00 NOVA Prime) και κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω τιμωρίας της UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας και με «προίκα» το 5-1 του πρώτου ματς, ο Άρης θα πρέπει να μην κατέβει καν στο γήπεδο για να αποκλειστεί. Οι «κίτρινοι» πάντως όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος, κρατάνε χαμηλούς τόνους, με τον Αργεντινό προπονητή να ξεκαθαρίζει πως όλοι κοιτάζουν το παιχνίδι με την Γκομέλ και όχι την Μακάμπι. Από την άλλη οι Λευκορώσοι έδειξαν διά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Conference League: Γίνε Άρης να γουστάρεις – Πρόκριση με δύο νίκες στον επόμενο γύρο

Μπορεί ουσιαστικά να είχε… ξεμπερδέψει με την υπόθεση-πρόκριση από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-1 της Γκόμελ, ωστόσο ο Άρης πανηγύρισε και δεύτερη νίκη κόντρα στους Λευκορώσους (2-1), περνώντας πανηγυρικά και άνετα στον τρίτο προκριματικό γύρο του φετινού Conference League, όπου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (έχει […] Το άρθρο Conference League: Γίνε Άρης να γουστάρεις – Πρόκριση με δύο νίκες στον επόμενο γύρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Josephine με την Λιόλιου και της είπε: “Λιόλιου σκίζεις!”»

Δούκας: Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να στείλει επιστολή στο PES για έκτακτη συνάντηση για τις πολιτικές του Τραμπ

Νέα ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου: «Αύριο, καρδούλα μου, στον Άγιο Αχίλλιο»

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για τη ρεβάνς με Στεάουα οι Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη «Ήλιε μου, φως μου, παιδί μου»

Έλληνας χαφ στον Ολυμπιακό με εντολή Μεντιλίμπαρ