Αρης Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Μη χώνεσαι»

08:58 - 26/07/2022

Ο Άρης Πορτοσάλτε βρέθηκε στο στόχαστρο για όσα είπε χθες σχετικά με την εμφάνιση του μουσικού Ιωάννη Στρατάκη στο Προεδρικό […] The post Αρης Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Μη χώνεσαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Έλεος με την εισαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Άρης Πορτοσάλτε προκάλεσε αντιδράσεις για όσα είπε χθες σχετικά με την εμφάνιση του μουσικού Ιωάννη Στρατάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με βερμούδα και σαγιονάρα. Ο Άρης Πορτοσάλτε προκάλεσε αντιδράσεις για όσα είπε χθες σχετικά με την εμφάνιση του μουσικού Ιωάννη Στρατάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με βερμούδα και σαγιονάρα. Στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος επανήλθε στο θέμα το πρωί της Τρίτης και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Αρχικά, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρης Πορτοσάλτε: "Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου; Μη χώνεσαι"

"Στοχοποιούμαι για την άποψή μου;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έξαλλος ο Άρης Πορτοσάλτε: «Στοχοποιούμαι για την άποψη μου, Μη χώνεσαι»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Σήμερα», όταν ο Άρης Πορτοσάλτε υπερασπίστηκε τη γνώμη του για την εμφάνιση του μουσικού στο Προεδρικό Μέγαρο. The post Έξαλλος ο Άρης Πορτοσάλτε: «Στοχοποιούμαι για την άποψη μου, Μη χώνεσαι» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»