«Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιο μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω»

21:52 - 25/07/2022

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το ξεκίνημά του στη μουσική αλλά […] The post «Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιο μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είχα αφίσα την Ελένη Μενεγάκη στο δωμάτιό μου, όμως δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή της για να της το πω»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο To άρθρο «Είχα αφίσα την Ελένη Μενεγάκη στο δωμάτιό μου, όμως δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή της για να της το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»