Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδετε» – Ολόκληρο το υπόμνημά της
17:38 - 25/07/2022
Μέρα με τη μέρα περιγράφει στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περιστατικά που οδήγησαν - όπως υποστηρίζει - στη σοβαρή ανακοπή της κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδετε»
Μέρα με τη μέρα περιγράφει στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περιστατικά που οδήγησαν – όπως υποστηρίζει – στη σοβαρή ανακοπή της κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.
Διαβάστε το στο tanea.grΡούλα Πισπιρίγκου: Το υπόμνημά της για την Τζωρτζίνα- «Αρνούμαι την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται»
Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Στο 8σελιδο απολογητικό της υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος της.Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Στο 8σελιδο απολογητικό της υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος της.Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει στο υπόμνημά της: Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr