Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδετε» – Ολόκληρο το υπόμνημά της

17:38 - 25/07/2022

Μέρα με τη μέρα περιγράφει στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περιστατικά που οδήγησαν - όπως υποστηρίζει - στη σοβαρή ανακοπή της κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδετε»

Μέρα με τη μέρα περιγράφει στο υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου τα περιστατικά που οδήγησαν – όπως υποστηρίζει – στη σοβαρή ανακοπή της κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το υπόμνημά της για την Τζωρτζίνα- «Αρνούμαι την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται»

Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Στο 8σελιδο απολογητικό της υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος της.Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Στο 8σελιδο απολογητικό της υπόμνημά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος της.Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει στο υπόμνημά της: Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

«Βόμβα» στην Euroleague: «Τέλος από τη Μονακό ο Ομπράντοβιτς»

Stoiximan GBL: MVP της 7ης αγωνιστικής ο Καραγιαννίδης

Τα lip balm για βελούδινα χείλη όλο τον χειμώνα

Ναδάλ: «Τα ιδανικά φινάλε είναι για τις αμερικάνικες ταινίες»

Σπανούλης: «Ο Λαρεντζάκης δεν θα παίξει στο πρώτο ματς με το Ηνωμένο Βασίλειο – Ευχαριστούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Σαρλ Ντιμόν: Πέθανε ο συνθέτης του θρυλικού «Non, Je ne Regrette Rien» που τραγούδησε η Εντίθ Πιάφ