Άρης Τσάπης: Σερβιτόρος σε ταβέρνα ο Θανασάκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί – “Για τη γυναίκα και το παιδί μου”
15:26 - 24/07/2022
Ο Άρης Τσάπης απαντά στα αρνητικά σχόλια και ξεκαθαρίζει μέσω της πλατφόρμας του TikTok ότι δεν είναι καμία δουλειά ντροπή. Ο Άρης Τσάπης, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Θανάση» στη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί», εργάζεται σε ταβέρνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος αποφάσισε να […]
The post Άρης Τσάπης: Σερβιτόρος σε ταβέρνα ο Θανασάκης από το Ευτυχισμένοι Μαζί – “Για τη γυναίκα και το παιδί μου” appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης Τσάπης: Ο «Θανάσης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» δουλεύει σε ταβέρνα και απαντά σε σχόλια
Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί», Άρης Τσάπης δουλεύει πλέον σε ταβέρνα. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ικανοποίησε κάποιους από τους διαδικτυακούς φίλους του. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Θανάση» στο «Ευτυχισμένοι μαζί» αποφάσισε να απαντήσει σε σχόλιο που δέχτηκε στο Tik Tok για την […]
Διαβάστε το στο dete.grΆρης Τσάπης: "Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου"
"Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr