Η Λένα Φλυτζάνη έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής, δίχως τον Δημήτρη Καμπουράκη

13:44 - 24/07/2022

Μία μέρα νωρίτερα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές… και τον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμπουράκης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Έτσι, η Λένα Φλυτζάνη έριξε […] The post Η Λένα Φλυτζάνη έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής, δίχως τον Δημήτρη Καμπουράκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λένα Φλυτζάνη έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής, δίχως τον Δημήτρη Καμπουράκη

Μόνη στον επίλογο της εκπομπής του ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη. Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ μια μέρα νωρίτερα. Μία μέρα νωρίτερα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές… και τον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμπουράκης, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Έτσι, η Λένα Φλυτζάνη έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα», το μεσημέρι της Κυριακής. Υπό τους ήχους του μελαγχολικού […] Το άρθρο Η Λένα Φλυτζάνη έριξε μόνη την αυλαία της εκπομπής, δίχως τον Δημήτρη Καμπουράκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λένα Φλυτζάνη: Φινάλε στον ΣΚΑΪ χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη

Αυλαία έριξε η Λένα Φλυτζάνη στο ΣΚΑΪ, με την εκπομπή «ΣΚ Παρέα». Δίχως τον Δημήτρη Καμπουράκη, To άρθρο Λένα Φλυτζάνη: Φινάλε στον ΣΚΑΪ χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λένα Φλυτζάνη: Το φινάλε χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη

Η ώρα για τη δική της καλοκαιρινή ανάπαυλα έφτασε και η Λένα Φλυτζάνη αποχαιρέτησε σήμερα Κυριακή το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με τον Δημήτρη Καμπουράκη να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το Σάββατο και να λείπει από το σημερινό φινάλε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Έτσι παρουσιάστρια ανέλαβε μόνη το κλείσιμο της εκπομπής […] The post Λένα Φλυτζάνη: Το φινάλε χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»