Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη – «Δεν ξέρω τι θα πω στο παιδί μου»
22:10 - 23/07/2022
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε […]
The post Συγκινεί ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη – «Δεν ξέρω τι θα πω στο παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Δεν ξέρω τι θα πω στο παιδί μου»
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε πριν λίγα 24ωρα στην Πεντέλη.Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε πριν λίγα 24ωρα στην Πεντέλη.Ο γνωστός ηθοποιός έκανε λόγο για καθαρό εμπρησμό καθώς «αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ». Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η μαρτυρία του από το πύρινο μέτωπο – «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»
Οι κάτοικοι σε Πεντέλη, Ανθούσα και Ντράφι επιστρέφουν σιγά – σιγά στην καθημερινότητά τους, μετά την
To άρθρο Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η μαρτυρία του από το πύρινο μέτωπο – «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η μαρτυρία του Σταύρου Νικολαϊδη για τη φωτιά στο Ντράφι: “Σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου” (βίντεο)
Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ο ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης, πως σε μια στιγμή «χάθηκαν τα πάντα» στη Πεντέλη. «Είναι σεληνιακό τοπίο… Κάναμε βόλτα με τα παιδιά μας… Εκεί, σε αυτή τη χαράδρα περνούσε ποτάμι, δεν το έβλεπες από την βλάστηση, άκουγες το νερό… τώρα βλέπω έχει μείνει ένα ρυάκι, δεν έχει μείνει τώρα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταύρος Νικολαΐδης: Συγκινεί για τη φωτιά στην Πεντέλη – «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»
Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για τη φωτιά στην Πεντέλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο neolaia.gr