Η συγκίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη για το «αντίο» στον ΣΚΑΪ
13:48 - 23/07/2022
Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ με ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ εξίσου φορτισμένη ήταν και η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούρκωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στο «αντίο» του στον ΣΚΑΪ
Το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της σημερινής (23.07.2022) εκπομπής, «Σαββατοκύριακο παρέα». Με τη φωνή του να σπάει από τη συγκίνηση, ειδικά όταν το λόγο πήρε η συμπαρουσιάστριά του Λένα Φλυτζάνη, ο Δημήτρης Καμπουράκης ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους, μπροστά και πίσω από τις ... Περισσότερα
To άρθρο Βούρκωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στο «αντίο» του στον ΣΚΑΪ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ συγκίνηση του Νάσμπεργκ για το «αντίο» του στη Βαλερένγκα (vid)
Ο Νάσμπεργκ θα παίξει αύριο για τελευταία φορά μπροστά στους φίλους της Βαλερέγκα, καθώς μετά θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε το στο GazzettaΟ Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ
Την τελευταία του εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκανε σήμερα ο Δημήτρης Καμπουράκης, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τον Σεπτέμβριο θα ανήκει στο δυναμικό του OPEN. «Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα
Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα Ο Δημήτρης Καμπουράκης ολοκλήρωσε τον κύκλο συνεργασίας του στον ΣΚΑΪ και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «ΣΚ Παρέα» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/7. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε μία ημέρα νωρίτερα από το πρόγραμμα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όπως εξήγησε. «Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΔημήτρης Καμπουράκης: Τέλος από τον ΣΚΑΪ
Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος είπε το «αντίο» του μια ημέρα νωρίτερα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και αποχαιρέτησε και το κανάλι. Από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καμπουράκης θα βρίσκεται στο Open όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από τα ρεπορτάζ. «Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. […]
The post Δημήτρης Καμπουράκης: Τέλος από τον ΣΚΑΪ appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr