Συνάντηση Ross – Κουλορίδα: Ανάγκη περαιτέρω μείωσης του διοικητικού βάρους για τις εισηγμένες ΜμΕ

17:44 - 22/07/2022

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA) κα Verena Ross είχε ο κ. Αθανάσιος Κουλορίδας, Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ), Δικηγόρος και Επίκουρος Καθηγητής Δικαίου Εταιρειών και Κεφαλαιαγοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη συνάντηση, ο κος Κουλορίδας παρουσίασε τις πάγιες θέσεις της ΕΝΕΙΣΕΤ για τα ζητήματα των εισηγμένων ... Περισσότερα To άρθρο Συνάντηση Ross – Κουλορίδα: Ανάγκη περαιτέρω μείωσης του διοικητικού βάρους για τις εισηγμένες ΜμΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις τρυφερές στιγμές Λιάγκα – Αντωνά: Να χαίρεστε τον έρωτά σας

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρετά τον Αντώνη Λυμπέρη που υπήρξε ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του

«Κλείδωσε» για τις 4 Δεκεμβρίου η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Victoria Kjaer Theilvig: Σάλος με τη Μις Υφήλιο 2024 – Τραγούδησε hit του Jay Z και την κατηγορούν για ρατσισμό

Λυδία Φωτοπούλου: Έμεινα έγκυος στον γιο μου στα 24 μου, δεν ήμουν παντρεμένη

Η Ρούλα Κορομηλά αποχαιρετά την Βέφα Αλεξιάδου με μια φωτογραφία και τρεις λέξεις