Η Χριστίνα Σούζη αποχαιρέτησε την Μαρία Αναστασοπούλου – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»

09:20 - 22/07/2022

Στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» συναντήθηκαν η Μαρία Αναστασοπούλου και η Χριστίνα Σούζη, για τελευταία φορά, το πρωινό της Παρασκευής […] The post Η Χριστίνα Σούζη αποχαιρέτησε την Μαρία Αναστασοπούλου – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεοπτικό αντίο της Χριστίνας Ζούζη – «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα»

Δείτε το βίντεο με τα λόγια που αντάλλαξαν στην τελευταία τους τηλεοπτική εκπομπή μαζί, η μετεωρολόγος και η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Το «αντίο» της Χριστίνας Σούζη στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, είσαι πολυεργαλείο»

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής (22/7) την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Αναστασοπούλου η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη λίγο πριν εκπομπή «Σήμερα» ρίξει αυλαία. «Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα» τόνισε και αποκάλεσε τη δημοσιογράφο «πολυεργαλείο». Μετά την πρόγνωση του καιρού η Χριστίνα Σούζη πλησίασε τη Μαρία Αναστασοπούλου και της είπε: «θέλω να σου πω πως σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα στη συνέχεια εκτιμήσαμε η μία την άλλη πολύ και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο. Καλή, καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις». «Σε ευχαριστώ Σούζη μου, πάρα πάρα πολύ! Εμείς θα τα λέμε, εννοείται και σε περιμένω το μεσημέρι στο ραδιόφωνο» επεσήμανε η Μαρία Ανα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Χριστίνα Σούζη αποχαιρέτησε τρυφερά την Αναστασοπούλου – "Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα"

Στο πλατό της εκπομπής "Σήμερα" συναντήθηκαν η Μαρία Αναστασοπούλου και η Χριστίνα Σούζη, για τελευταία φορά, το πρωινό της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χριστίνα Σούζη: Αποχαιρετά τη Μαρία Αναστασοπούλου – «Είσαι πολυεργαλείο»

Η Χριστίνα Σούζη αποχαιρέτησε τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ολοκληρώνει τον κύκλο της στον ΣΚΑΪ και από τη νέα σεζόν δε θα είναι εκεί. The post Χριστίνα Σούζη: Αποχαιρετά τη Μαρία Αναστασοπούλου – «Είσαι πολυεργαλείο» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»