Κατερίνα Στεφανίδη: Έξαλλη η Ολυμπιονίκης με σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

08:38 - 21/07/2022

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη είναι ανάμεσα σε εκείνα που παραλίγο να καταστραφούν από τις To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: Έξαλλη η Ολυμπιονίκης με σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Έξαλλη η Ολυμπιονίκης με σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη είναι ανάμεσα σε εκείνα που παραλίγο να καταστραφούν από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Παλλήνη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Στεφανίδη: Η Ολυμπιονίκης απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη κινδύνευσε να καταστραφεί...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Στεφανίδη: Η Ολυμπιονίκης απαντά στα κακεντρεχή σχόλια για το σπίτι της που παραλίγο να καεί

Το σπίτι της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη κινδύνευσε να καταστραφεί από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Αττική.  Για καλή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»