Κατερίνα Στεφανίδη: Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου – Αν αυτό είναι αντιπολίτευση υποτιμάτε τη νοημοσύνη μου
23:50 - 20/07/2022
Η Κατερίνα Στεφανίδη περιέγραψε την αγωνία που έζησε αναφορικά με το σπίτι της οικογένειάς της στο Πανόραμα Παλλήνης το οποίο παραλίγο να τυλιχτεί στις φλόγες. Σημείωσε πως ο πατέρας της το γλίτωσε από τη φωτιά. Με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έγραψε χαρακτηριστικά: «Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται». Ωστόσο, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δεν σταμάτησε εκεί και απάντησε σε μηνύματ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στεφανίδη: Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου -Τι απάντησε σε χρήστη του twitter
H ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε η οικογένεια της και «έβγαλε το καπέλο» στον πατέρα της.
Με ανάρτηση της στο Twitter, υποκλίθηκε στον πατέρα της που έσωσε το σπίτι τους από την φωτιά στην Παλλήνη ενώ παράλληλα είχε «κόντρα» με χρήστες που την ειρωνεύτηκαν, χαρακτηρίζοντας έναν εξ αυτών «πολιτικοποιημένο γουρούνι». Στην ανάρτησή της έκανε like ο Παύλος Πολάκης.
Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον αλλά το μυαλό της βρισκόταν στην Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών.
Το πατρικό της σπίτι απειλήθηκε να καεί από την φωτιά και όπως
Διαβάστε το στο grtimes.gr