Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μαρτίνς για Αμπουμπακάρ και Ελ Αραμπί

15:16 - 20/07/2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΑΪΦΑ: Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός: Το γκολ του Aζίζα για το 1-1 (vid)

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αζίζα με ένα απίθανο γκολ ισοφάρισε σε 1-1 για τη Μακάμπι Χάιφα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς της ισραηλινής ομάδας να του παίρνουν τη φανέλα!

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ολυμπιακός: Η 11άδα του Μαρτίνς για τη Μακάμπι Χάιφα – Εκτός ο Ελ Αραμπί!

Έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές των δύο προπονητών στο Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός. Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: «Καμπάνα» για τα αντικείμενα

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός: «Καμπάνα» για τα αντικείμενα 21/07/2022 Ουκ ολίγα αντικείμενα πέταξαν στους παίκτες του Ολυμπιακού κάποιοι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (1-1). Ωστόσο, οι Αρχές από την πλευρά τους φρόντισαν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει έναν 22 χρόνο και έναν 15χρονο για ρίψεις αντικειμένων σε παίκτες των ερυθρολεύκων. Τα δύο άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και μετά από ανάκριση που έγινε, αποφασίστηκε να τους επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 60 μέρες, όπως προβλέπει η νομοθεσί

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Μακάμπι Χάιφα Ολυμπιακός live streaming. Δες τον πρώτο αγώνα ζωντανά. Τα γκολ και οι φάσεις

Μακάμπι Χάιφα Ολυμπιακός live streaming. Δες το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League 2022-2023 από το Ισραήλ! Ένα καλό αποτέλεσμα θέλει απόψε στη Χάιφα ο Ολυμπιακός για να μπορέσει την επόμενη εβδομάδα να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών που θα οδηγήσουν στην είσοδο των χρυσοφορων ομίλων […] The post Μακάμπι Χάιφα Ολυμπιακός live streaming. Δες τον πρώτο αγώνα ζωντανά. Τα γκολ και οι φάσεις appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ