«Ρουκέτες» Ράικου στην Προανακριτική: «Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου από τον Παπαγγελόπουλο» (διάλογοι)
18:13 - 14/01/2020
Σοβαρές αιχμές κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, άφησε η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, κατά την έναρξη της κατάθεσής της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την σκευωρία Novartis. Η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς απέδωσε ρόλο προπομπού στην δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου λέγοντας ότι την ρωτούσε διαρκώς για την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατάθεση Ράικου στην προανακριτική: Συμβόλαιο θανάτου από τον Παπαγγελόπουλο
Για ωμή εκβίαση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου να ασκήσει διώξεις κατά των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, κατά την έναρξη της κατάθεσής της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση Novartis. Η κ. Ράικου απέδωσε ρόλο προπομπού στην […]
Διαβάστε το στο neaselida.gr«Αισθάνθηκα ότι εκτελούνταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου από τον Παπαγγελόπουλο» – Βόμβες Ράικου στην Προανακριτική!
Αποκαλυπτικά και εξόχως σοβαρά είναι όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην Προανακριτική η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η κα Ράικου φέρεται να είπε ότι υπήρξε συμβόλαιο θανάτου επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Παπαγγελόπουλο και ακόμα πως «όταν βγήκαν τα περί κύκλων για τον περίφημο Ρασπούτιν, δηλαδή τον […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΡάικου: Υπήρξε «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος μου από τον Παπαγγελόπουλο
Ήθελαν να κάμψουν το δικαστικό μου φρόνημα επειδή δεν ενέδωσα στις πιέσεις του να ασκήσω διώξεις σε πολιτικούς χωρίς στοιχεία, φέρεται να υποστήριξε η ίδια στην Προανακριτική Επιτροπή.
Διαβάστε το στο Skai.grΕ. Ράικου: «Συμβόλαιο θανάτου» εναντίον μου από τον Δ. Παπαγγελόπουλο
Η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς έκανε λόγο για συμβόλαιο θανάτου εναντίον της από τη στιγμή που αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον...
The post Ε. Ράικου: «Συμβόλαιο θανάτου» εναντίον μου από τον Δ. Παπαγγελόπουλο appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr