Χεζόνια: Ελεύθερος από τη Ούνικς Καζάν

15:22 - 19/07/2022

Ο Μάριο Χεζόνια έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν, προκειμένου να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημο: Ελεύθερος από τον Ούνικς ο Χεζόνια! (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Ελεύθερος από τον Ούνικς ο Χεζόνια! (ΦΩΤΟ) 19/07/2022 Ο Μάριο Χεζόνια αναζητεί την επόμενη ομάδα του. Η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κροάτη φόργουροντ, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας. Ήδη ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τις προθέσεις των Ισπανών, αλλά και του ίδιου του Χεζόνια. Στη φετινή σεζόν με την Ούνικς είχε 17,9 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ στη VTB League, ενώ στην Euroleague και μέχρι να αποχωρήσουν οι ρωσικές ομάδες είχε 9,4 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει ο Μένσα, θέλω να κερδίσουμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται» (vid)

Μπαρτσελόνα: Θέλει να «δέσει» τον Λεβαντόφσκι έως το 2027

Top 10: Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους ακολούθους στα social media το 2024!

Cyprus League: Οι προπονητές που δεν πρόφθασαν να πουν...«Καλά Χριστούγεννα»!

Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος: «Μετά την απουσία του Μιλουτίνοφ, όλοι πρέπει να κάνουν step up» (vid)

Ντέιβιντ Μπλατ: «Αν κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, δεν έχω πρόβλημα να είμαι εγώ αυτός»