Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Της απονεμήθηκε το βραβείο Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ

12:54 - 19/07/2022

Σε μια πανηγυρική συνεδρίαση στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, με αφορμή τη To άρθρο Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Της απονεμήθηκε το βραβείο Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη το βραβείο Nelson Mandela 2022 του ΟΗΕ

Η τελετή απονομής έγινε σε πανηγυρική συνεδρίαση στη Νέα Υόρκη – Το βραβείο δίδεται κάθε πέντε χρόνια σε προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας με αναγνωρισμένη προσφορά στην ανθρωπότητα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Τιμήθηκε με το βραβείο Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ

Σε μια πανηγυρική συνεδρίαση στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Nelson Mandela, πραγματοποιήθηκε η τελετή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη το βραβείο Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ

Η τελετή απονομής έγινε σε πανηγυρική συνεδρίαση στη Νέα Υόρκη – Το βραβείο δίδεται κάθε πέντε χρόνια σε προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας με αναγνωρισμένη προσφορά στην ανθρωπότητα. Το άρθρο Στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη το βραβείο Nelson Mandela 2020 του ΟΗΕ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»