Δήμητρα Αλεξανδράκη σε Ιωάννα Τούνη: Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει

07:34 - 19/07/2022

Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και τα μηνύματα που δέχεται πέφτουν βροχή. Ανάμεσα σε εκείνους που της έστειλαν ευχές είναι η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έγραψε: «Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει! Σε αγαπάω άπειρα». Χθες η Ιωάννα Τούνη, με μια μακροσκελή ανάρτηση, που συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία φανερώς συγκινημένη κρατάει το τεστ εγκυμοσύνης, ανακοίνωσε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξανδράκη για Τούνη και Αλεξάνδρου: «Δύο άνθρωποι που αγαπώ θα γίνουν γονείς»

Το μοντέλο περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε μαζί με την Ιωάννα Τούνη, πως η instagrammer είναι έγκυος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Νοίκιαζε σπίτι που δεν υπήρχε – Η απάτη που είχε στήσει 49χρονος για να βγάζει λεφτά

Τι ποσοστό παίρνει το κόμμα Κασσελάκη για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση – Πρώτη η ΝΔ, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Δυνατά ο Παναθηναϊκός για Μίσιτς – Δείπνο με Αταμάν και σενάρια για Σλούκα!

Οι γκάφες και οι άτυχες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε

Η φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ μόνο με το εσώρουχό του στη σάουνα – Η ανάρτηση στο Instagram

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα