Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση στα social media
19:58 - 18/07/2022
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχαν
To άρθρο Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Ιωάννα Τούνη, η οποία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Η γνωστή Influencer με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι θα γίνει μητέρα. Σε άλλη ανάρτηση της, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΈγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η φωτογραφία και η συγκινητική αποκάλυψη στο Instagram
Η Ιωάννα Τούνη έδειξε φωτογραφία από θετικό τεστ εγκυμοσύνης
Διαβάστε το στο in.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Μετά τις φήμες που την ήθελαν να χώρισε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό πως περιμένει το πρώτο τους παιδί.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈγκυος η Ιωάννα Τούνη - Η φωτογραφία και η συγκινητική αποκάλυψη στο Instagram
H Iωάννα Τούνη ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Διαβάστε το στο thebest.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη: Περιμένει το πρώτο της παιδί – Το συγκινητικό μήνυμα στο instagram [βίντεο]
Ιωάννα Τούνη: Μετά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram το επιβεβαίωσε. Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος. Η γνωστή infuencer ποστάροντας το τεστ εγκυμοσύνης έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν […]
Το άρθρο Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: Περιμένει το πρώτο της παιδί – Το συγκινητικό μήνυμα στο instagram [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΙωάννα Τούνη: Εγκυος στον τρίτο μήνα η influencer - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Τριών μηνών έγκυος η Ιωάννα Τούνη - Τα συναισθήματά της για το παιδί που έρχεται και η αναφορά στη δική της παιδική ηλικία.
Διαβάστε το στο thetoc.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη: Το συγκινητικό μήνυμα στο instagram
Με ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Βέβαια, ταυτόχρονα με αυτές τις φήμες, κυκλοφορούσαν και εκείνες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Διαβάστε περισσότερα gossipstory.gr
Το άρθρο Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: Το συγκινητικό μήνυμα στο instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε με μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Διαβάστε στο www.happytv.gr το κείμενο: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!???? Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα […]
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Διαβάστε το στο happytv.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη: Το αποκάλυψε η ίδια – Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της
«Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια»
Διαβάστε το στο news.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη – Το ανακοίνωση με μία ανάρτηση στο Instagram
Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι.
Διαβάστε το στο neolaia.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη – Η συγκινητική ανάρτηση στα social media
Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η γνωστή Influencer με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι θα γίνει μητέρα. Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχαν φήμες που ήθελαν την γνωστή Influencer να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κάτι που η ίδια […]
Διαβάστε το στο dete.grΈγκυος η Ιωάννα Τούνη-Η συγκινητική ανάρτησή της
Μετά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram το επιβεβαίωσε.
Η γνωστή infuencer ποστάροντας το τεστ εγκυμοσύνης έγραψε χαρακτηριστικά:
«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!????
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθη
Διαβάστε το στο grtimes.gr