Εμίλια Κλαρ: Συγκλονίζει η πρωταγνιωστίτρα του Game of Thrones εξομολογείται: «Λείπουν μέρη του εγκεφάλου μου εξαιτίας ανευρυσμάτων»
14:48 - 18/07/2022
Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ πριν από λίγο διάστημα είχε μιλήσει
To άρθρο Εμίλια Κλαρ: Συγκλονίζει η πρωταγνιωστίτρα του Game of Thrones εξομολογείται: «Λείπουν μέρη του εγκεφάλου μου εξαιτίας ανευρυσμάτων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Εμίλια Κλαρκ, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones – «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου»
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση πέραση η Εμίλια Κλαρκ, την οποία γνωρίσαμε ευρύτερα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη […]
The post Συγκλονίζει η Εμίλια Κλαρκ, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones – «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones: «Λείπουν μέρη του εγκεφάλου μου εξαιτίας ανευρυσμάτων»
Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ πριν από λίγο διάστημα είχε μιλήσει δημόσια για τα δύο ανευρύσματα που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Η ηθοποιός, που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε δύο επεισόδια εγκεφαλικής αιμορραγίας το 2011 και το 2013, εμφανίστηκε στο Sunday Morning του BBC περιγράφοντας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕμίλια Κλαρκ: Συγκλονίζει η Καλίσι του Game of Thrones – «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Εμίλια Κλαρκ: Προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η 35χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε σε πολλαπλά χειρουργεία με αποτέλεσμα ένα μεγάλος μέρος του εγκέφαλου της να έχει αφαιρεθεί.
Διαβάστε το στο neolaia.gr