Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό – Όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου»

10:14 - 18/07/2022

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για μία ακόμη φορά για την περιπέτεια που έζησε τα τελευταία χρόνια και μέχρι τη σύλληψη του άνδρα που την παρενοχλούσε για μήνες ολόκληρους, αναστατώνοντας τη ζωή της. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Καθημερινή, η Κορακάκη επισήμανε ότι ακόμα έχει εφιάλτες για το θέμα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό – Όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό, όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου»

Η Άννα Κορακάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή, μίλησε για την περιπέτεια που ζει τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας […] The post Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό, όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό, όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου»

Ο δράστης θα βγει από τη φυλακή σε λίγους μήνες

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: «Είναι τρομακτικό – Όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου»

Η Άννα Κορακάκη μίλησε για μία ακόμη φορά για την περιπέτεια που έζησε τα τελευταία χρόνια και μέχρι τη σύλληψη του άνδρα που την παρενοχλούσε για μήνες ολόκληρους, αναστατώνοντας τη ζωή της. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Καθημερινή, η Κορακάκη επισήμανε ότι ακόμα έχει εφιάλτες για το θέμα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το γεγονός ότι ο δράστης θα βγει από τη φυλακή σε λίγους μήνες. Οι δηλώσεις της Κορακάκη «Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπου

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Άννα Κορακάκη: "Είναι τρομακτικό, όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου"

"Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Συγκλονίζει η Άννα Κορακάκη: Είναι τρομακτικό – Όταν βρίσκομαι στη Δράμα κοιτάζω συνεχώς πίσω μου

Η χρυσή Ολυμπιονίκης εκφράζει τους φόβους της, ενώ τα όσα λέει σοκάρουν Τους φόβους της σε ότι αφορά στην αποφυλάκιση του άνδρα που για πέντε ολόκληρα χρόνια είχε γίνει ο εφιάλτης της, εξέφρασε, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Καθημερινή, η Άννα Κορακάκη. Η ίδια περιγράφει τα όσα βίωσε με το stalking που της έκανε ένας 34χρονος, ο οποίος δήλωνε μεγάλος θαυμαστής της και την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο αυτοκίνητο συντρόφου της. Η χρυσή ολυμπιονίκης, τρέμει τη στιγμή που ο 34χρονος θα βγει από τη φυλακή καθώς, η ίδια, έχει ήδη λάβει απειλητικό μήνυμα από φίλο του. «Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνέχεια «πολέμου» μεταξύ Σαμ Άλτμαν και Έλον Μασκ: Η OpenAI δεν πωλείται… ειδικά σε εσένα

Τζόκερ κλήρωση 2870: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Το Ισραήλ συγκεντρώνει στρατό στη Λωρίδα της Γάζας: Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία με τη Χαμάς

Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: «Πάρτι» από Ουσμάν Ντεμπελέ και «άλμα» πρόκρισης στους «16» του Champions League

Άννα Βίσση: Η μεγαλύτερη θαυμάστριά της που έγινε viral – «Είχε φωνή σαν αηδόνι και είπα θα γίνει αετός μια μέρα»

Ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Πολωνίας