Στην Ολλανδία για την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Φράνσον

18:48 - 17/07/2022

Στην Ολλανδία για την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Φράνσον 17/07/2022 Η ΑΕΚ συμπληρώνει σχεδόν μια εβδομάδα στο Άλκμααρ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με την αποστολή δεν είχε ταξιδέψει ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος για λόγους υγείας χρειάστηκε να παραμείνει στην Αθήνα. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ο Σουηδός μέσος αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Άλκμααρ, για να ενσωματωθεί στην αποστολή και να ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις.  Ο Ματίας Αλμέιδα είχε εκφράσει άλλωστε την επιθυμία να τον τσεκάρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς δεν μπορούσε να έχει άποψη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε μόλις τέσσερα αγωνιστ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία Φράνσον

Ο Αλεξάντερ Φράνσον ο οποίος δε ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ασθένειας, πλέον βρίσκεται στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε  στην προετοιμασία. Ο Σουηδός μέσος μέσος σύμφωνα με την πληροφόρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα στην Ολλανδία και από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του. Για τον Φράνσον υπήρξαν δημοσιεύματα […] The post Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία Φράνσον appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στο Καρπενήσι η Λαμία για την προετοιμασία της (φωτο)

Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 17/7 από το ΔΑΚ “Αθ. Διάκος η ομάδα μας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.   Νωρίς το μεσημέρι το συγκρότημα του Gianluca Festa έφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου κατέλυσε στο ξενοδοχείο “MONTANA”. Μετά το μεσημεριανό γεύμα και την απαραίτητη ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές […] The post Στο Καρπενήσι η Λαμία για την προετοιμασία της (φωτο) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο

Αναχώρησε για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Στην Ανάβαση Πορταριάς θα συμμετάσχει ο Μάριος Ηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Θέμα στο Sky Sports η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Χουάν Φεράντο ο Πανσερραϊκός

Champions League: Το top-10 των μεγαλύτερων σκορ και η συντριβή του Ολυμπιακού στο Τορίνο