Σταύρος Νικολαΐδης: Oι δύσκολες στιγμές της ζωής του και οι τρεις αποβολές της συζύγου του
09:42 - 17/07/2022
Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Ο αγαπημένος ηθοποιός με τις επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, που ήταν οι τρεις αποβολές της συζύγου του. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής […]
The post Σταύρος Νικολαΐδης: Oι δύσκολες στιγμές της ζωής του και οι τρεις αποβολές της συζύγου του appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο ηθοποιός για τις τρεις αποβολές της συζύγου του
Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης συγκίνησε με την αποκάλυψή του για τις αποβολές της συζύγου του.
Διαβάστε το στο GazzettaΣταύρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο ηθοποιός για τις τρεις αποβολές της συζύγου του
Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης συγκίνησε με την αποκάλυψή του για τις αποβολές της συζύγου τουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταύρος Νικολαΐδης: Συγκινεί ο ηθοποιός για τις τρεις αποβολές της συζύγου του
Για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογούμενος ότι αυτές αφορούσαν τις τρεις αποβολές που είχε η σύζυγός του.«Οι πιο δύσκολες στιγμές μου που στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς ήταν όταν η γυναίκα μου, η Γιώτα μου, είχε τρεις αποβολές» απάντησε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης στη σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τη Σίσσυ Μενεγάτου στη συνέντευξη που […]
Διαβάστε το στο dete.gr